Wie Zijn Wij

Wij zijn liefhebbers en verzamelaars van mooie bezielde producten.

De liefde voor vintage hebben we als kind al met de paplepel ingegoten gekregen.

Het afstruinen van rommelmarkten en kringloopwinkels doen we het allerliefst. 

We hadden op een gegeven moment zoveel spullen in huis dat het tijd werd onze vintage liefde te gaan delen. We hebben toen een hoekje gehuurd in het Tweedehands Centrum van Roermond en kort daarna zijn we met onze Instagram pagina begonnen. Alles mooi stylen en proberen om het perfecte plaatje te creëren. Met dank aan jullie positieve feedback blijven we proberen de lat steeds hoger te leggen. En we merken dat dit wordt gewaardeerd. Zonder jullie volgers was Vintage Jolie nooit van de grond gekomen.

Mocht je onze Instagram pagina niet kennen dan nodigen we je uit om op het linkje hieronder te klikken en daar een kijkje te nemen.

Na ongeveer anderhalf jaar onze hobby te hebben uitgewerkt hebben we de stap naar het ondernemerschap genomen. En gaan we een gedeelte van de gevonden schatten nu ook via onze webshop aanbieden. Op elk van onze "uitlaatkleppen" zul je een ander aanbod gaan vinden. Onze mooiste schatten zul je als eerste blijven vinden op onze Instagram pagina, blijf deze dus in de gaten houden! Verder zullen we een schifting gaan maken wat direct op de webshop wordt geplaatst en wat in onze fysieke winkel terecht gaat komen. Houdt dus ook deze in de gaten.